Zamek kodowy

Główne forum dyskusyjne

Zamek kodowy

Postprzez Kriskszysztofc » 21 sie 2018, o 09:09


Takie cuś;)
https://allegro.pl/zamek-kodowy-cyfrowy-rfid-i-lub-kod-klucze-i7186077534.h=
tml
W opisie stoi:
"Zamek cyfrowy kodowy wraz z odczytem kart RFID. Moduł pozwala na ster=
owanie otwarciem drzwi poprzez wpisanie kodu i/lub odczyt karty RFID, czyli=
:
1. otwarcie poprzez wpisanie kodu
2. poprzez odczyt klucza RFID
3. wpisanie kodu i odczyt klucza."

Jeśli dobrze kombinuje to mogę ten zamek skonfigurować tak =
że bezie otwierany:
1. przez wpisanie kodu(i wtedy pastylki RFID nie działają) lub(?)
2. przez odczyt RFID(i wtedy kodem nie otworze) lub(?)
3. RFID+kod- czyli aby otworzyć to muszę wpisać kod i dodatk=
owo przyłożyć pastylkę

Dwóch sprzedawców nie potrafiło mi jednoznacznie odpowiedzie=
ć czy mogę ten zamek ustawić tak aby otwierać albo kode=
m albo pastylką
Znaczy podchodzę do zamka, mam pastylkę, przykładam i si=C4=
=99 otwiera, nie mam przy sobie pastylki to wpisuję kod i też si=
ę otwiera
Miał ktoś z tym do czynienia?
Generalnie potzrebne mi jest coś sterujące elktrozaczepem co zadz=
iała po przyłożeniu pastylki rfid LUB wpisaniu kodu
Kriskszysztofc
 
Posty: 0
Dołączył(a): 28 lut 2012, o 11:50


Re: Zamek kodowy

Postprzez ZenekKapelinder4kogutek44 » 21 sie 2018, o 10:10


Kilka razy dziennie mam z czyms takim do czynienia. Do domofonu mam kod i pastylke. Moge wpisac kod i otwiera moge przylozyc pastylke i otwiera.
ZenekKapelinder4kogutek44
 
Posty: 0
Dołączył(a): 12 kwi 2016, o 21:50

Re: Zamek kodowy

Postprzez ZenekKapelinder4kogutek44 » 21 sie 2018, o 20:09


Masz pierdolca a nie slonia. Na dodatek w stanie nie rokujacym poprawy. Dasz przepis na swoj chleb wodny?
ZenekKapelinder4kogutek44
 
Posty: 0
Dołączył(a): 12 kwi 2016, o 21:50

Re: Zamek kodowy

Postprzez ZenekKapelinder4kogutek44 » 21 sie 2018, o 23:56


Sadzisz ze bede sie z toba pojebie licytowal? Pomyliles sie jak ze wszystkim. Jestes klamca, oszustem i wiejskim chamem. Juz ci pisalem chamie i klamco ze nie jestes mnie w stanie obrazic. Bo byle kto nie moze mnie obrazic.
ZenekKapelinder4kogutek44
 
Posty: 0
Dołączył(a): 12 kwi 2016, o 21:50

Re: Zamek kodowy

Postprzez Kriskszysztofc » 27 sie 2018, o 07:55


W dniu sobota, 25 sierpnia 2018 19:10:18 UTC+2 użytkownik ToMasz napis=
ał:
S. jak jeszcze tego chińskiego zamka nie kupiłeś, mogę=
poszukać >swojego=20
starego zamka i Ci "za flaszkę" wysłać.
Co prawda zamówiłem coś za 7 usd od chińskich braci ale=

jak faktycznie masz w przydasiach i nie potrzebujesz to odezwij się n=
a priv.

Kriskszysztofc
 
Posty: 0
Dołączył(a): 28 lut 2012, o 11:50


<< Zobacz inne tematy

 


  • Tematy pokrewne
    Odpowiedzi
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 21 gości



cron