kable do furtki i bramy

Główne forum dyskusyjne

kable do furtki i bramy

Postprzez uciuadam.uttecht » 14 maja 2018, o 21:38


Przed domem wykopaliska chce wiec wrzucic kable sterujące.

Brama. Zasilający mam 3x2,5
Furtka. Kiedyś pewnie domofon i elektromagnes.

Jakie kable wrzucić do ziemi miedzy dom a furtkę a jakie mię=
dzy dom a bramę?

W domu mam osadzone 2 puszki (jedna do otwierania furki, druga do bramy)
Potrzebne są czy je zaślepić? Myślałem by z tych p=
uszek puścić sterowanie do bramy/furtki.

Dzięki
uciu
uciuadam.uttecht
 
Posty: 0
Dołączył(a): 9 paź 2013, o 07:40


Re: kable do furtki i bramy

Postprzez uciuadam.uttecht » 15 maja 2018, o 06:24


W dniu poniedziałek, 14 maja 2018 23:30:11 UTC+2 użytkownik yabba=
napisał:

Czy słupki do furtki i bramy masz już wymurowane?

Słupków na razie nie ma.
Do furtki jest ok 9m.
Do bramy (przyszłego napędu około 14m)

Elektryk dał mi jakieś 2 kable 4x0,5.
Kable są pociągnięte od puszek (2 sztuki) w domu do bramy i =
furtki, prócz tego jest zasilanie bramy j/w. Problem w tym, ze te kabl=
e 4x0,5 są białe.... dlatego chciałbym je wymienić na c=
oś trwalszego:-)

uciu
uciuadam.uttecht
 
Posty: 0
Dołączył(a): 9 paź 2013, o 07:40

Re: kable do furtki i bramy

Postprzez Kriskszysztofc » 15 maja 2018, o 06:37


W dniu poniedziałek, 14 maja 2018 22:38:26 UTC+2 użytkownik uciu =
napisał:
Przed domem wykopaliska chce wiec wrzucic kable sterujące.
=20
Brama. Zasilający mam 3x2,5
Furtka. Kiedyś pewnie domofon i elektromagnes.
=20
Jakie kable wrzucić do ziemi miedzy dom a furtkę a jakie mi=C4=
=99dzy dom a bramę?
=20
W domu mam osadzone 2 puszki (jedna do otwierania furki, druga do bramy)
Potrzebne są czy je zaślepić? Myślałem by z tych=
puszek puścić sterowanie do bramy/furtki.
=20
Rure pe zakop ze sznurkiem w środku

Później wciągniesz co tam będziesz potrzebował
Kriskszysztofc
 
Posty: 0
Dołączył(a): 28 lut 2012, o 11:50

Re: kable do furtki i bramy

Postprzez uciuadam.uttecht » 15 maja 2018, o 07:36


W dniu wtorek, 15 maja 2018 07:37:38 UTC+2 użytkownik Kris napisa=C5=
=82:
Rure pe zakop ze sznurkiem w środku
Później wciągniesz co tam będziesz potrzebował

i to chyba najlepsze rozwiązanie :-)
Tylko dam AROTA bo akurat wala się po strychu :-)

Dzięki
uciuadam.uttecht
 
Posty: 0
Dołączył(a): 9 paź 2013, o 07:40


<< Zobacz inne tematy

 


  • Tematy pokrewne
    Odpowiedzi
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 18 gości



cron